Бившият футболист Стойко Сакалиев стана поредният съквартирант, който напуска Къщата на

...
Бившият футболист Стойко Сакалиев стана поредният съквартирант, който напуска Къщата на
Коментари Харесай

Стойко Сакалиев: Това е най-позитивният каст в историята на Биг брадър

Бившият футболист Стойко Сакалиев стана поредният съквартирант, който напуща Къщата на " ВИП брадър: Most Wanted ". Снощи той бе изпъден от феновете и преди минути в предаването " На кафе " по " Нова телевизия " бе излъчено изявление с него.

" Честно казано, в действителност скърбя. Точно преди влизането ми имах задачата и концепцията да стигна до финала. Може би прекомерно позитивната ми игра и това да нямам спорове ми изигра неприятна смешка. Но демонстрирах, че съм радостен и ухилен човек, който се любува на живота, който гледа да се забавлява. Не заслужавах това като позиция. Може да е част от моя темперамент. На моменти се пробвах да бъда различен, само че вътрешното ми " аз " не го позволи. По-скоро съм изкусен ", изясни Саката.

Той разкри и кое го е подразнило в Къщата. " Може би умишлените спорове, които избрани хора основават, не ми харесваха. Смятам, че това беше най-позитивният каст от началото на това шоу. Всички бяхме едно семейство, като се изключи един човек. Забавлявахме се дружно, плакахме дружно. Станах другар с Гъмов, положително усещане ми направи Албена. С Джулката също, Wosh MC пък е №1 ", приключи футболистът.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР